Συνεχίζουμε τα on line μαθήματα.

 


Ας μην αφήσουμε την απόσταση να γίνει εμπόδιο στην επαφή μας με την τέχνη και ας αξιοποιήσουμε το χρόνο μας στο σπίτι με έναν πιο δημιουργικό τρόπο.
 Η περίοδος της ΄΄απομόνωσης΄΄ συνεχίζεται και οι on line συναντήσεις μας είναι ένας τρόπος για να κρατάμε την επαφή με τον δημιουργικό μας εαυτό και με τους άλλους! 

Προτείνονται τα παρακάτω μαθήματα :

Σχέδιο και χρώμα για παιδιά - εφήβους 9-15 ετών. Δευτέρα / Πέμπτη 7-9 μ.μ.

Ζωγραφική και χειροτεχνίες για παιδιά 6-12 ετών. Τρίτη 6:30-8:30μ.μ.

Ζωγραφική και σχέδιο με ακουαρέλα για ενήλικες.  Τετάρτη 6-8μ.μ.

Για παιδιά 3-5 με τη βοήθεια του γονέα παρακαλoύμε να επικοινωνήσετε οι ενδιαφερόμενοι.

Το πρόγραμμα ενδέχεται να τροποποιηθεί έπειτα από συνεννόηση με τους ενδιαφερόμενους.

Το κόστος : Η προτεινόμενη συνδρομή είναι 25€ για τα 4 μαθήματα.

Δεν θέλουμε να στερήσουμε την πρόσβαση στην καλλιτεχνική παιδεία σε άτομα που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες μέσα στην καλλιτεχνική μας κοινότητα. Η συμμετοχή θα είναι δωρεάν σε όσα από τα μέλη του συλλόγου το ζητήσουν.

Ξεκινάμε από Δευτέρα 9 Νοεμβρίου έως Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου και στην συνέχεια θα ανανεώσουμε τον κύκλο μαθημάτων εάν χρειαστεί.

Τα υλικά που θα χρησιμοποιήσουμε είναι σχετικά απλά και συνήθως βρίσκονται στο σπίτι. Μπλοκ ακουαρέλας, νερομπογιές, τέμπερες, ξυλομπογιές , μαρκαδόροι, ψαλίδι κόλα, χαρτόνια χρωματιστά, λαδοπαστέλ, μολύβι, σβήστρα κλπ. Σε περίπτωση που κάτι λείπει θα προτείνω λύσεις για να προσαρμοστεί ο καθένας με τα υλικά του.

Παρακαλώ δηλώστε συμμετοχή στέλνοντας μήνυμα στο κινητό, στο email ή στο messenger, γράφοντας το ονοματεπώνυμο του μαθητή (και του γονέα σε περίπτωση που πρόκειται για παιδί). Στην συνέχεια θα λάβετε τις οδηγίες και τον κωδικό πρόσβασης στην πλατφόρμα καθώς και το λογαριασμό τραπέζης για την καταβολή της συνδρομής.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε και τηλεφωνικά για όποια διευκρίνηση. Τηλ. 6942533497, 2315509752.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν μέσω της πλατφόρμας του Zoom. Πρόκειται για μια εύκολη στην χρήση και στην εγκατάσταση πλατφόρμα για όλους. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η πρόσβαση σε υπολογιστή ή ταμπλετ. Όσοι έχουν δυσκολίες με την χρήση της τεχνολογίας μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά για βοήθεια και διευκρινήσεις.

Ελπίζουμε η περίοδος του lockdown να μην έχει μεγάλη διάρκεια και να επιστρέψουμε στο εργαστήριο. Μέχρι τότε σας ευχόμαστε σωματική και ψυχική υγεία. Για το πρώτο χρειάζεται να ενισχύσουμε τη διατροφή μας με τροφές πλούσιες σε βιταμίνες και να ασκούμαστε συστηματικά. Για το δεύτερο χρειάζεται να μη χάσουμε επαφή με τον δημιουργικό μας εαυτό και να αφιερώνουμε χρόνο στις δραστηριότητες που μας προσφέρουν χαρά, ψυχική ανάταση και ικανοποίηση. Ελπίζουμε να μπορούμε να βοηθήσουμε σε αυτό!

Τις καλύτερες ευχές μας από όλη τη ομάδα του Art Factory.

 





 

 



 


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου