Vincent, Θεατρική παράσταση Κυριακή 3/10 Μαρτίου, ωρα 6:00μ.μ.


Αγαπάμε το θέατρο όσο και τις εικαστικές τέχνες και γι' αυτό με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε στη Θεατρική παράσταση Vincent που ετοιμάσαμε σε συνεργασία με την ομάδα Bilulu με θέμα τα ζωγραφικά έργα του αγαπημένου Βινσεντ Βαν Γκογκ .Ένα ονειρικό ταξίδι εμπνευσμένο από 10 πίνακες του μεγάλου ζωγράφου. Για παιδιά 4-12 ετών. Κυριακή 3/10 Μαρτίου, ώρα 6:00μ.μ.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ.
Ο Βίνσεντ ένα μικρό αγόρι από ένα χωριό της Ολλανδίας, αποφασίζει να το σκάσει από το σπίτι και να γνωρίσει τον κόσμο. Στο δρόμο του συναντά την Αλίκη και τα δύο παιδιά ξεκινούν ένα μαγικό ταξίδι γεμάτο περιπέτειες, προκειμένου να βρουν και να πάρουν πίσω τις ψυχές των πατατοφάγων από τον πανίσχυρο μάγο Μπαντουίν και την μάγισσα Λοντρίν. Η ελεημοσύνη, η συμπόνια, το θάρρος, η αλληλεγγύη, η αγάπη για τους αδύναμους που χαρακτήριζαν ως άνθρωπο τον Βαν Γκογκ παρουσιάζονται ως αρετές των ηρώων του παραμυθιού.
Μια θεατροπαιδαγωγική ονειροφαντασιά προκειμένου οι μικροί μας φίλοι να έρθουν σε ουσιαστική επαφή, τόσο με τα έργα , όσο και με την προσωπικότητα του καινοτόμου ζωγράφου.
Οι συντελεστές της παράστασης, έχοντας διανύσει μακρά και επιτυχημένη πορεία στον καλλιτεχνικό και εκπαιδευτικό χώρο, προσφέρουν στις παιδικές ψυχές τη δυνατότητα ψυχαγωγίας, με την κυριολεκτική σημασία της λέξης.
Διάρκεια: 2ώρες.
Στο τέλος της παράστασης τα παιδιά με την καθοδήγηση της ηθοποιού και την τεχνική της δημιουργικής γραφής θα συνθέσουν το δικό τους παραμύθι, με στόχο τη βιωματική κατανόηση των πολλαπλών αναγνώσεων ενός έργου τέχνης.
ΚΕΙΜΕΝΟ-ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΦΕΒΡΩΝΙΑ ΜΑΓΙΟΥ
ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ-ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ: ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΡΙΓΩΝΗ
Παίζουν οι:
Φεβρωνία Μάγιου
Γιώργος Σιδηρόπουλος
Κρατήσεις θέσεων στα τηλ: 2315509752, 6942533497.
Που: Στο ArtFactory, Υδρας 44β, 54638 , Θεσσαλονίκη
Κόστος συμμετοχής:10€ το παιδί, 15€ τα αδέλφια / γονέας παιδί, 20€ γονέας και δυο παιδιά.
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου