Θερινή απασχόληση στην πόλη με Τέχνη και Δημιουργία! Για παιδιά 6 - 12 ετών.


Στα παιδιά που αγαπούν τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες και την έκφραση μέσα από την τέχνη είναι αφιερωμένο το ολοήμερο πρόγραμμα της θερινής απασχόλησης στο Art Factory.

 Το πρόγραμμα θα φιλοξενήσει ΜΟΝΟ 15 παιδιά!

 ΔΙΑΡΚΕΙΑ 4 εβδομάδες: 

29 Ιουν.- 3 Ιουλίου, 6-10 Ιουλίου, 13-17 Ιουλίου, 20-24 Ιουλίου.

ΩΡΑ:  8:00 π.μ. -  4:00 μ.μ.

 Η ζωγραφική ,το θεατρικό παιχνίδι και οι κατασκευές είναι οι δραστηριότητες που θα απασχολήσουν δημιουργικά τους μικρούς φίλους στο ολοήμερο πρόγραμμα θερινής απασχόλησης.  

Στη  ζωγραφική πηγή έμπνευσης θα είναι τα ταξίδια, τόσο στην ελληνική φύση, όσο και σε εξωτικές χώρες. Με τα μάτια της φαντασίας θα εμπνευστούμε από καλοκαιρινές εικόνες και πίνακες, που με τα χρώματα, τις αισθήσεις και τα τοπία τους, μας ταξιδεύουν μακριά. Τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να εξερευνήσουν τη ζωγραφική με τέμπερες και με μεικτές τεχνικές, τη χαρακτική, το κολάζ και τη ζωγραφική με σπρέι και στένσιλ  δημιουργώντας κάθε μέρα ένα πρωτότυπο έργο. Το εργαστήριο προσφέρει τη δυνατότητα εξέλιξης των καλλιτεχνικών δεξιοτήτων των παιδιών μέσα από εξειδικευμένες γνώσεις.

Στις κατασκευές τα παιδιά θα πειραματιστούν με διαφορετικά υλικά και θα δημιουργήσουν χειροτεχνίες όπως ψάρια, αερόστατα και τρισδιάστατους πίνακες. Φέτος δεν θα δουλέψουμε δυστυχώς με πηλό, όπως το συνηθίζουμε, για να τηρήσουμε καλύτερα τις συνθήκες υγιεινής.  

Στο θεατρικό παιχνίδι με έντονη κινητική δράση αυτό το κομμάτι της ημέρας είναι αφιερωμένο στη ψυχαγωγία του παιδιού. Τα παιδιά θα ταξιδέψουν με όχημα την φαντασία σε εξωτικά μέρη και θα ζήσουν περιπέτειες γεμάτες πειρατές, θαλάσσια πλάσματα και γοργόνες. Μέσα από το καθοδηγούμενο θεατρικό παιχνίδι και τη μουσικοκινητική τα παιδιά διασκεδάζουν και ταυτόχρονα μαθαίνουν να χαλαρώνουν, να συγκεντρώνονται, να εκφράζονται, να λειτουργούν ομαδικά, να ελέγχουν το σώμα τους και να καλλιεργούν το συναισθηματικό τους κόσμο.

 Τα διαλείμματα γίνονται στον κήπο του εργαστηρίου παρέα με τις χελώνες όπως και το καθιερωμένο μπουγέλο της Παρασκευής.

 Στον χώρο παρευρίσκονται πάντα δύο εμψυχωτές- εκπαιδευτικοί διαφορετικών ειδικοτήτων. Τα εργαστήρια συντονίζουν: Τατιάνα Τριγώνη, εικαστικός. Μάρα Μπαχά, θεατροπαιδαγωγός. Μαρία Καστανάρα, θεατροπαιδαγωγός.

 Το φαγητό των παιδιών φέρνετε από το σπίτι. Κολατσιό για τα διαλείμματα και μεσημεριανό φαγητό για όσα παιδιά μένουν μετά τις 14:00 μ.μ.

 

Το πρόγραμμα θα φιλοξενήσει ΜΟΝΟ 15 παιδιά ανά εβδομάδα !

Οι κρατήσεις θέσεων γίνονται με την έγκαιρη καταβολή ολόκληρου του πόσου μέσω τραπέζης. 

Κόστος συμμετοχής 65€ ανά εβδομάδα, έκπτωση 15% στα αδέλφια.

Για πληροφορίες και εγγραφές επικοινωνήστε τηλεφωνικά :

2315509752 / 6942533497.

Για τα μέτρα προστασίας και τις οδηγίες τήρησης των κανόνων υγιεινής στον τρόπο λειτουργίας, θα ενημερωθείτε προσωπικά. 

 

Το αναλυτικό πρόγραμμα ενδεικτικά :

  8:00 -   9:00  ώρα προσέλευσης και πρωινό στον κήπο.

  9:00 - 11:15  ζωγραφική. 

11:15 - 11:30  διάλειμμα με παιχνίδια στον κήπο. 

11:30 – 13:00 ομαδικά, θεατρικά και μουσικοκινητικά παιχνίδια.

13:00 - 14:00  γλυπτική - χειροτεχνίες. 

14:00 - 14:30  μεσημεριανό φαγητό.

14:30 - 16:00  προβολή ταινίας, animation για παιδιά.

 

 

 

 

 

 

 

 

 Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου