Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Art Factory


Το δικό μας παραμύθι ! Παιδιά 6-12 ετών.

Μια φορά και έναν καιρό… το παραμύθι ξεκινάει και τα παιδιά φτιάχνουν την δική τους Χριστουγεννιάτικη ιστορία. Σε μία διαδραστική γιορτή, τα παιδιά σε ρόλο συγγραφέα, σκηνοθέτη και ηθοποιού θα ζωντανέψουν το δικό τους παραμύθι μέσα από αυτοσχεδιασμούς και θεατρικά παιχνίδια ,με πολύ κέφι και φαντασία. Ταυτόχρονα τα παιδιά από την ομάδα του θεάτρου θα μας παρουσιάσουν τον δικό τους αυτοσχεδιασμό. Θα γιορτάσουμε το τέλος της χρονιάς με ένα καλλιτεχνικό πάρτι όλο δράση ,παιχνίδια και δημιουργία !

Συντονίζουν:Μαρία Καστανάρα, θεατροπαιδαγωγός,Τατιάνα Τριγώνη, εικαστικός. Βικτώρια Φούρναρη, δημιουργική γραφή.  
Πότε: Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου. Ώρα 6-9 μ.μ.                      
Δωρεάν για τα μέλη του συλλόγου παλαιά και καινούρια.
Για το ευρύτερο κοινό:Κόστος συμμετοχής: 10€ ,16€ για τα δύο αδελφάκια!  Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στα τηλ. 2315509752 και 6942533497.
                                                                             

 Οι χιονάνθρωποι που ζωντάνεψαν τα Χριστούγεννα.
 Καλλιτεχνική δράση για παιδιά και γονείς μαζί.Παιδιά 2-5 ετών.
Μια χιονονιφάδα αποχαιρετά τη μαμά της και ξεκινά το ταξίδι της για τη γη. Στον δρόμο της, θα εξερευνήσει τον κόσμο και θα συναντήσει παράξενα πράγματα που δεν έχει ξαναδεί. Μέσα στην καρδιά του χειμώνα γνωρίζει μια οικογένεια χιονάνθρωπων και μοιράζεται το όνειρο τους, να ξεπαγώσουν από την ακινησία και να ζήσουν την νύχτα των Χριστουγέννων. Ένα χειμωνιάτικο και Χριστουγεννιάτικο παραμύθι που θα ζωντανέψει με διαδραστική αφήγηση, πολλά θεατρικά και μουσικοκινητικά παιχνίδια. Μικροί και μεγάλοι θα ταξιδέψουν παρέα με την χιονονιφάδα και φυσικά θα κατασκευάσουν χιονάνθρωπους- στολίδια για το δέντρο. Μέσα από το παιχνίδι και την ομπρέλα της ομάδας θα καλλιεργήσουμε τη δημιουργικότητα μας, θα αλληλεπιδράσουμε και θα διασκεδάσουμε !                                    
Συντονίζουν: Μάρα Μπαχά, Θεατροπαιδαγωγός, Τατιάνα Τριγώνη, εικαστικός.
Παραμύθι: Μαρία Καστανάρα, Μάρα Μπαχά. 
Πότε: Τρίτη 18 Δεκ. Ώρα 5-7, Δωρεάν για τα μέλη του συλλόγου. 
Και 7-9 για το ευρύτερο κοινό. 
Κόστος συμμετοχής: 10€ για το ζευγάρι παιδιού-γονιού, 16€ για τα δύο αδελφάκια! Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στα τηλ. 2315509752 και 6942533497.



Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου