Ο Ανοιξιάτικος κύκλος μαθημάτων ξεκίνησε!

 

Ο Ανοιξιάτικος κύκλος μαθημάτων ξεκίνησε!

Για παιδιά 5-12 ετών. Εργαστήριο ζωγραφικής και γλυπτικής με πηλό.

Η γύρη θα σκορπίσει σε πολύχρωμα λιβάδια, οι αμυγδαλιές θα ανθίσουν, πεταλούδες από πηλό και άλλα ζωάκια θα κάνουν την εμφάνιση τους στο εργαστήριο.

Για παιδιά προσχολικής 3-5 ετών. Εικαστικά και θεατρικό παιχνίδι.

Εξερευνούμε διασκεδάζοντας τα χρώματα, τη ζωγραφική, την γλυπτική με πηλό, το κολάζ, τις κατασκευές με φυσικά υλικά. Παίζουμε ομαδικά, μουσικοκινητικά και θεατρικά παιχνίδια και ζωντανεύουμε ιστορίες και παραμύθια.

Για εφήβους: ζωγραφική και σχέδιο, σχέδιο manga, graffiti art.

Στο δύσκολο αυτό πέρασμα από την παιδική στην εφηβική ηλικία είναι σημαντικό να έχει κανείς ένα δυνατό στήριγμα όπως είναι η τέχνη.΄΄ Στο στοιχειωμένο σπίτι της ζωής η μόνη σκάλα που δεν τρίζει είναι η Τέχνη΄΄. Είναι ωραίο να βλέπεις τα νέα παιδιά να περνούν τον ελεύθερο χρόνο τους δημιουργικά, να δημιουργούν φιλίες και να μοιράζονται τις σκέψεις τους!

Για ενήλικες: ‘’Όνειρο σε χρώμα και σχήμα’’. μεικτές τεχνικές ζωγραφικής.

Αναζητώντας την ελευθερία και εξερευνώντας τον πειραματισμό θα δημιουργήσουμε συνθέσεις - έργα που διεγείρουν τις αισθήσεις μας μέσα από υφές, μοτίβα, φόρμες και πολύ χρώμα! Θα πειραματιστούμε με μεικτές τεχνικές ζωγραφικής όπως ανάγλυφες ή λεπτόρρευστες υφές πάνω στον καμβά και κολάζ με χαρτί και ύφασμα. Θα κινηθούμε στα σύνορα ανάμεσα στην παραστατική και αφαιρετική ζωγραφική με σκοπό να αφεθούμε και να απολαύουμε με τις αισθήσεις μας την διαδικασία.

Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλ: 2315509752 , 6942533497

Μαθήματα ζωγραφικής/ σχεδίου γλυπτικής με πηλό/ σχέδιο  manga/graffiti art /παιδιά προσχολικής/παιδιά/ έφηβοι/ ενήλικες

 









Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου