Θερινή Καλλιτεχνική Απασχόληση για παιδια 5 - 12 ετών.


Καλοκαιρινές διακοπές στην πόλη,
για παιδιά 5-12 ετών.

Το ολοήμερο πρόγραμμα θερινής απασχόλησης στο Art Factory ξεκινάει στις            17 Ιουνίου και τελειώνει στις 12 Ιουλίου.
Τα εργαστήρια των εικαστικών τεχνών ,το θεατρικό παιχνίδι και η δημιουργική γραφή είναι οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες που θα κρατήσουν παρέα στους μικρούς φίλους, καθημερινά από τις 8 π.μ. έως και τις 4 μ.μ.
Στις εικαστικές δημιουργίες πηγή έμπνευσης είναι το Καλοκαίρι με τα χρώματα, τις αισθήσεις και τα τοπία που μας ταξιδεύουν. Τα παιδιά θα έχουν την δυνατότητα να ασχοληθούν με τη ζωγραφική με τέμπερες και με μεικτές τεχνικές, τη γλυπτική με πυλό, τη χαρακτική, το κολάζ και τις χειροτεχνίες-τρισδιάστατες κατασκευές, δημιουργώντας κάθε μέρα ένα πρωτότυπο έργο.
Στο θεατρικό παιχνίδι τα παιδιά θα ταξιδέψουν με όχημα την φαντασία σε εξωτικά μέρη και θα ζήσουν περιπέτειες γεμάτες πειρατές, θαλάσσια πλάσματα και γοργόνες. Μέσα από το καθοδηγούμενο θεατρικό παιχνίδι τα παιδιά διασκεδάζουν και ταυτόχρονα μαθαίνουν να χαλαρώνουν, να συγκεντρώνονται, να εκφράζονται, να λειτουργούν ομαδικά, να ελέγχουν το σώμα τους και να καλλιεργούν το συναισθηματικό τους κόσμο.
Στην δημιουργική γραφή με την καθοδήγηση του εκπαιδευτή τα παιδιά θα γράψουν τα δικά τους ποιήματα και θα συνθέτουν κάθε εβδομάδα την δική τους ιστορία- παραμύθι. Πρόκειται για μια εναλλακτική όσο και διασκεδαστική προσέγγιση της γλώσσας και της γραφής που έχει σκοπό να απελευθερώσει τις δημιουργικές δυνάμεις του παιδιού.

Τα διαλείμματα γίνονται στο δροσερό κήπο του εργαστηρίου παρέα με τις χελώνες  όπως και το καθιερωμένο μπουγέλο της Παρασκευής.

Σε οικογενειακή ατμόσφαιρα το πρόγραμμα θα φιλοξενήσει 20 παιδιά. Λόγο περιορισμένου αριθμού θέσεων  παρακαλείστε να δηλώσετε την συμμετοχή σας εγκαίρως.  
 Διάρκεια 4 εβδομάδες. Οι κρατήσεις γίνονται ανά εβδομάδα. 
17  με 21 Ιουνίου
 24 με 28 Ιουνίου
1 με 5 Ιουλίου
15 με 19 Ιουλίου
 Κόστος συμμετοχής 60E / εβδομάδα. Έκπτωση 10% στα αδέλφια.
Για πληροφορίες και εγγραφές απευθυνθείτε στα τηλέφωνα  2315509752 και 6942533497.

Το αναλυτικό πρόγραμμα:
  8:00 -   9:00  ώρα προσέλευσης και πρωινό στον κήπο παρέα με τις χελώνες.
  9:00 - 11:00  εικαστικά, ζωγραφική, γλυπτική, χειροτεχνίες. 
11:00 - 11:30  διάλειμμα με παιχνίδια στον κήπο. 
11:30 - 12:15  δημιουργική γραφή
12:15 - 12:30  διάλειμμα με παιχνίδια στον κήπο. 
12:30 -   2:00  ομαδικά, θεατρικά και μουσικοκινητικά παιχνίδια.
  2:00 -   3:00  μεσημεριανό φαγητό και ταινία animation.
  3:00 -   4:00  χαλαρωτικές δραστηριότητες με παραμύθια, σχέδιο και επιτραπέζια παιχνίδια.   

Το κολατσό και το φαγητό των παιδιών θα στέλνεται από το σπίτι. 
Στον χώρο θα βρίσκονται κεράσματα όπως μπισκότα και χυμοί.
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου