Ο Εγωιστής Γίγαντας. Εκδήλωση για παιδιά και γονείς.

Το συγκινητικό παραμύθι του Όσκαρ Ουάιλντ θα ζωντανέψει στο Art Factory την Κυριακή 13 Νοεμβρίου μέσα από μια καλλιτεχνική δράση για παιδιά 3-6 ετών. Τα παιδιά θα κατασκευάσουν πολύχρωμα λουλούδια και δέντρα, φτιάχνοντας το σκηνικό του πιο όμορφου κήπου στον κόσμο, εκεί  όπου ο εγωιστής γίγαντας θα ανακαλύψει την φιλία και την αγάπη μέσα από το γέλιο των παιδιών. Με θεατρικά και μουσικοκινητικά παιχνίδια τα παιδιά θα ζωντανέψουν τις περιπέτειες του παραμυθιού. Θα διώξουν τον παγωμένο αέρα, το χιόνι και το χαλάζι και θα φέρουν ξανά την άνοιξη στον παγωμένο κήπο και στην καρδιά του Γίγαντα. Σε ένα δίωρο γεμάτο χειροτεχνίες, θέατρο και μουσική, τα λουλούδια θα ανθίσουν και τα παιχνίδια θα αποκτήσουν όμορφα μηνύματα. Οι γονείς μπορούν να παρακολουθήσουν την δράση από ψηλά ,στον πάνω όροφο του εργαστηρίου, απολαμβάνοντας  τον καφέ τους.
Θεατρικό παιχνίδι- αφήγηση: Αναστασία Μπάρκα                           Εικαστικά: Τατιάνα Τριγώνη  
Κυριακή 13 Νοέμβριου, 
ώρα 11:00-1:00.                                        
Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής τηλεφωνικά στο 2315509752 και 6942533497.      
Κόστος 10€  ή  5€ για τα μέλη του συλλόγου.                                              Τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του ταμείου υποτροφιών και για την οργάνωση καλλιτεχνικών δράσεων στο Φιλοξενείο Οικογενειών Αιτούντων Ασύλου Δήμου Θεσσαλονίκης.
www.artfactorytrigoni.com        
  Art Factory, Εργαστήριο Τέχνης         
Χώρος Ανάπτυξης της Δημιουργικότητας,                    
Πολιτιστικός Σύλλογος                       
  Ύδρας 44Β, 54638 Θεσσαλονίκη                            

Τα παιδιά από το τμήμα εικαστικών προσχολικής ηλικίας ζωγράφισαν ένα κομμάτι του σκηνικού. Την Κυριακή θα ολοκληρώσουμε όλοι μαζί τον ποιο όμορφο κήπο στον κόσμο!


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου