Πρωτόγονα Τέρατα από ανακυκλώσιμα υλικά στην εκδήλωση «Κυριακές στο Άνετον».

 Ένα εργαστήριο κατασκευής και θεατρικού παιχνιδιού. Με έμπνευση τους αρχαίους πολιτισμούς κατασκευάζουμε γιγάντιες μάσκες και μυθικά πλάσματα- τέρατα. Υλικά μας οι χαρτόκουτες και άλλα ανακυκλώσιμα υλικά που με πολύ φαντασία και ευρηματικότητα μετατρέπονται σε μοντέρνα γλυπτά. Οι κατασκευές ζωντανεύουν σε ένα θεατρικό παιχνίδι ρόλων.
 Με την καθοδήγηση των εκπαιδευτών του Art Factory, χώρος μάθησης και δημιουργίας με άξονα την τέχνη, τα παιδιά έχουν την δυνατότητα να εξερευνήσουν τον κόσμο των εικαστικών τεχνών και τα όρια της δημιουργικότητας τους . www.artfactorytrigoni.com

Εικαστικός- Σκηνογράφος Τατιάνα Τριγώνη,  Θεατρολόγος Σοφία Βούλγαρη
26/4/2015
Σκηνή, 11.30
  (για παιδιά ηλικίας 8-12 ετών)
17/5/2015
Φουαγιέ, 11.30 (για παιδιά ηλικίας 6-9 ετών) στο θέατρο Άνετον. 





Για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Δήμος Θεσσαλονίκης διοργανώνει τον κύκλο εκδηλώσεων για παιδιά, με τίτλο «Κυριακές στο Άνετον».
Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Κυριακή, από τις 29 Μαρτίου έως και τις 31 Μαΐου 2015, στο Δημοτικό Θέατρο «Άνετον - Σκηνή Νίκος Ναουμίδης» και απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας 5 έως 12 ετών, με στόχο την ψυχαγωγία και τη διαπαιδαγώγηση μέσα από διαδραστικά παιχνίδια, βιωματικές δράσεις και καλλιτεχνικά εργαστήρια. 
Η συμμετοχή στο πρόγραμμα δεν προϋποθέτει οικονομική επιβάρυνση, ωστόσο θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, καθώς μπορούν να πάρουν μέρος έως και 15 παιδιά ανά δράση.
Για την υλοποίηση του προγράμματος ο Δήμος Θεσσαλονίκης παραχωρεί τις υποδομές και το ανθρώπινο δυναμικό του θεάτρου. 
Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές στους τηλεφωνικούς αριθμούς 2313318229, 2313318213 και 2313318208, από Δευτέρα έως Παρασκευή, κατά τις ώρες 10:00 έως 13:00. Οι γονείς, οι οποίοι θα συνοδεύουν υποχρεωτικά τα παιδιά τους, πρέπει να έχουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα και να υπογράφουν υπεύθυνη δήλωση σχετικά με τη συμμετοχή. 




Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου