ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΒΑΛΚΑΝΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ, ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΣΥΚΕΩΝ. 3-10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018


Η ομάδα του Art Factory θα είμαστε εκεί με τις παρακάτω καλλιτεχνικές δράσεις για παιδιά.

Τρίτη 4/09 και Σαββατο 8/9, ώρα 7-9 μ.μ. 
Ο πολύχρωμος κόσμος των ζώων.  Εργαστήριο εικαστικών κατασκευών, ζωγραφικής και χειροτεχνίας βασισμένο στο παραμύθι του Chisaro Tashiro Τα χρώματα του Χαμαιλέοντα.
                                       
                                       Πεμπτη 6/9 και Παρασκευή, ώρα 7-9 μ.μ. 
Τα καπέλα που ταξιδεύουν στις εποχές. Καλοκαίρι . Αποχαιρετάμε το καλοκαίρι κατασκευάζοντας καπέλα σε μορφή καραβιού. Τα παιδιά θα κατασκευάσουν με τα χρώματα του καλοκαιριού και πολύχρωμα πανιά καπέλα – καράβια στολισμένα με ήλιους, ψάρια και άλλα σύμβολα της εποχής. Φθινόπωρο. Υποδεχόμαστε το φθινόπωρο που έρχεται σιγά- σιγά φτιάχνοντας φθινοπωρινά καπέλα με τα χρώματα του φθινοπώρου στολισμένα με φύλλα.  Καλοκαιρινός διαγωνισμός ζωγραφικής στο Art Factory
Για μικρούς και μεγάλους.
Ας απολαύσουμε το όμορφο, ελληνικό καλοκαίρι γεμίζοντας με εικόνες και αισθήσεις που θα μας εμπνεύσουν στις νέες δημιουργικές μας διαδρομές του χρόνου. Μην ξεχάσετε να βάλλεται στις αποσκευές των διακοπών και ένα μπλοκ ζωγραφικής και μια κασετίνα με νερομπογιές. Πειραματιστείτε με τα χρώματα και προσπαθήστε να αποτυπώστε στο χαρτί τις αγαπημένες εικόνες από τις διακοπές σας. Γονείς και παιδιά μπορείτε να συνεργαστείτε,  φτιάχνοντας μαζί τα καλοκαιρινά σας έργα. Το Σεπτέμβριο, θα σας περιμένουμε στο εργαστήριο με τρία από τα έργα σας. Οι νικητές του διαγωνισμού θα κερδίσουν δωρεάν συνδρομή για ένα μήνα στα μαθήματά μας.  

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου